De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Onderhoud aan uw aanhangwagen

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een verlengde levensduur van uw aanhangwagen of paardentrailer en daarbij verhoogt u het gebruiksgemak en de veiligheid. Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Hier worden dagelijks vele verschillende kleine en grote beurten conform de BOVAG-normen uitgevoerd. Door gebruik te maken van enkel originele onderdelen kunnen wij de kwaliteit waarborgen en kunt u weer veilig op pad. Voor certificeringen kunnen wij uiteraard een BOVAG-rapport verstrekken. Op deze pagina vindt u de verschillende onderhoudsbeurten.

Grote onderhoudsbeurt/BOVAG keuring Alle grote beurten worden conform BOVAG-normen uitgevoerd en waar nodig worden deze beurten nog extra uitgebreid zodat u verzekerd weer gebruik kan maken van uw aanhangwagen.

Naast het repareren van de noodzakelijke punten is preventief onderhoud een belangrijk onderdeel van de grote beurt. Alle onderdelen van de aanhangwagen worden door ons gedemonteerd, schoon gemaakt, gesmeerd, gemonteerd en afgesteld. Alle onderdelen van het chassis, de assen, de oplooprem, de verlichting en de opbouw worden nagekeken op de technische staat en waar nodig gerepareerd of vervangen.

Na een grote onderhoudsbeurt krijgt u standaard zes maanden garantie op de verrichte werkzaamheden en u ontvangt een BOVAG-rapport.
Grote onderhoudsbeurt aanhangwagens
Kleine onderhoudsbeurt Een kleine onderhoudsbeurt is een stuk voordeliger dan een grote, preventieve onderhoudsbeurt. Het betreft een visuele controle van: oplooprem, assen en chassis, opbouw, verlichting, hang- en sluitwerk, remafstelling en banden. Na het controleren repareren wij, in overleg met de klant, alle noodzakelijke punten.
Kleine onderhoudsbeurt aanhangwagens