De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Alle merken aanhangwagens & paardentrailers vindt u bij De Boer Aanhangwagens

De Boer Aanhangwagens bezit meer dan 30 jaar ervaring en kennis van vele soorten aanhangwagens en trailers. Wij geven u altijd een onafhankelijk advies omdat wij dealer zijn van diverse merken. Uw wensen worden vertaald naar een persoonlijk advies zodat u altijd met de juiste aanhangwagen wegrijdt. Al onze merken kunt u bezichtigen in onze verkoopruimte waar ongeveer 400 aanhangwagens op voorraad staan. In de meeste gevallen kunt u uw aanhangwagen of trailer direct meenemen. Op deze pagina vindt u informatie over al onze merken.

Onze merken

Anssems


Al sinds 1977 produceert Anssems Aanhangwagens B.V. verschillende soorten aanhangers (bakwagen, bagagewagen, plateauwagens, transporters) van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door het gebruikt van de nieuwe productieprocessen voldoen alle Anssems aanhangers aan hoge kwaliteitseisen. Neem voor meer informatie over de Anssems aanhangers vrijblijvend contact met ons op.

Atec


De aanhangwagens van Atec worden geproduceerd uit de beste grondstoffen en volbad verzinkt staal. Hierdoor staat Atec garant voor goede rijeigenschappen en lange levensduur. Door het complete assortiment maakt Atec aanhangers en paardentrailer voor vele verschillende werkzaamheden. Neem voor meer informatie over de Atec aanhangers en paardentrailers vrijblijvend contact met ons op.

Brenderup


Brenderup aanhangwagens bieden goede kwaliteit met een lage prijs. Het grote assortiment van Brenderup biedt voor veel werkzaamheden de perfecte aanhanger. En wilt u net dat beetje extra? Alle Brenderup aanhangwagens kunnen worden uitgebreid met verschillende handige opties en accessoires. Neem voor meer informatie over Brenderup vrijblijvend contact met ons op.

Brimos


De kans is groot dat u al een keer een product van Brimos gezien hebt. Brimos is de specialist in wegbebakening en verkeersgeleiding zoals verkeersborden, verkeerslichten en actiewagens. Zoekt u een Brimos aanhanger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Bücker


De jonge fabrikant Bücker maakt sinds 2015 paardentrailers met een modern uiterlijk en heeft in een korte tijd al vele prijzen zoals de Reddot Award 2015 gewonnen. De Bücker Careliner paardentrailer is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en kan worden uitgebreid met de vele verschillende opties en accessoires. Neem voor meer informatie over de Bücker paardentrailers vrijblijvend contact met ons op.

DBTB


DBTB, ook wel bekend als De Boer Tijdelijke Bouw, is gespecialiseerd in rollend materiaal voor de bouw en fabriceert verschillende soorten schaftwagens, schaftmagazijn wagens en schaft magazijnwagens met toilet. Alle modellen kunnen worden uitgebreid met vele bijzondere opties zoals stoelen, tafels, wifi, bluetooth, usb en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Neem voor meer informatie over de DBTB schaftwagens vrijblijvend contact met ons op.

Freewheel


Zoekt u een boottrailer? Freewheel maakt al meer dan 30 jaar volledig in eigen beheer verschillende boottrailers. Freewheel is flexibel en wensen zijn geen enkel probleem. Neem voor meer informatie over Freewheel Boottrailers vrijblijvend contact met ons op.

Friends4U


Zoekt u een voordelige aanhangwagen? De Friends4U aanhangwagens staat voor u klaar voor al uw huishoudelijke klussen zoals het vervoeren van een wasmachine of tuinafval. Alle Friends4U aanhangers worden kunnen met vele handige accessoires geleverd worden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Hapert


Hapert is een geruime tijd een fabrikant van lichte aanhangwagens tot een maximale massa van 3500Kg. Hapert maakt verschillende soorten aanhangwagens en kan hier ook vele verschillende accessoires bij leveren. Neem voor meer informatie vrijblijvend over Hapert aanhangers vrijblijvend contact met ons op.

Henra


Henra fabriceert vanaf 1932 verschillende soorten aanhangers en paardentrailers met een maximum massa van 3500Kg. Door het grote assortiment aanhangers en accessoires heeft Henra altijd een geschikt product voor al uw werkzaamheden. Neem voor meer informatie Henra Aanhangwagens vrijblijvend contact met ons op.

Hulco


Hulco maakt sinds 2003 aanhangwagens voor de professionele markt en staan bekend als de sterkte productie aanhangers op de markt. De verschillende soorten Hulco aanhangwagens hebben een sterk vakwerkchassis en kunnen hierdoor zwaar belast worden. Wilt u meer informatie over Hulco aanhangers? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Humbaur


Humbaur is een Duitse aanhanger en paardentrailer fabrikant en bestaat sinds 1957. De innovatieve aanhangwagens zijn robuust, onderhoudsarm en duurzaam. Door het gebruik van hoogwaardige componenten bieden de Humbaur paardentrailers en aanhangers zeer veel rijcomfort. Alle Humbaur producten kunnen worden uitgebreid met vele verschillende accessoires. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Ifor Williams


Sinds 1958 maakt de Britse fabrikant Ifor Williams aanhangwagens en paardentrailers voor vele verschillende doelgroepen. Heeft u meer vragen over Ifor Williams? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mustang


De Boer Aanhangwagens levert ook Mustang Trailers. Alle Mustang trailers zijn ruim, licht en luchtig. In alle Mustang Trailers is aan het welbevinden van het paard gedacht, er komt voldoende licht en frisse luchtig binnen. De Mustang kwaliteit komt in elke serie weer terug.

Nomadis


Nomadis maakt meer werk van uw mobiele accommodatie. Nomadis maakt verschillende accommodaties.

Nugent


Nugent Trailers worden al bijna 30 jaar gebouwd in het Verenigd Koninkrijk. Wagens zijn supersterk doordat ze zijn uitgevoerd met volledig gelaste chassis en paraboolvering en hebben perfecte wegligging door gebruik van het gepatenteerde ‘Dual Drive’ aanvullende veersysteem. Dit systeem zorgt niet alleen voor perfecte rijeigenschappen, maar ook voor langere levensduur en lagere onderhoudskosten van de wagens. Nugent wagens zijn gebouwd voor het zware werk waar andere wagens opgeven gaat een Nugent door.

Rebel


De Boer Aanhangwagens kan u Rebel Aanhangwagens in elke soort en maat leveren. De gesloten aanhangers zijn gemaakt met polyester en is zeer geschikt voor het bestickeren.Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo.

Saris


Saris Aanhangers is al sinds 1959 bezig met het produceren van vele soorten aanhangwagens en is door de jaren heen een grote speler op de aanhanger markt geworden. Saris Aanhangers onderscheid zich door de sterke constructie, het gebruik van hoogaardige materialen. Neem voor meer informatie over Saris aanhangers vrijblijvend contact met ons op.

Sirius


Sirius Paardentrailers zijn revolutionair in ruimte, design, gebruiks­gemak en veiligheid: dé perfecte transport­oplossing voor uw paard. De Sirius paardentrailers hebben een modern design, worden standaard geleverd met deur/klep combinatie en hebben veel ruimte voor het paard. Neem voor meer informatie over Sirius paardentrailers vrijblijvend contact met ons op.

Sodiak


Zoekt u een nieuwe paardenvrachtwagen? Wij zijn officeel Sodiak Horsetruck dealer. Neem voor meer informatie over Sodiak paardenvrachtwagens vrijblijvend contact met ons op.

Titan


U kunt ook bij De Boer Aanhangers terecht voor Titan aanhangers, Titan aanhangers produceren veetrailers. De klant kan zelf de afmetingen en opties aangeven en Titan maakt u aanhangwagen geheel op maat en naar wens!

Titan


Heeft u specifieke wensen voor uw nieuwe aanhangwagen of veetrailer? Al meer dan 50 jaar maakt Titan aanhangers en veetrailers geheel op maat. Bij Titan is alles mogelijk! Neem voor meer informatie over Titan aanhangers vrijblijvend contact met ons op.

Tohaco


Tohaco is fabrikant van luchtgeveerde aanhangwagens, hierdoor zijn Tohaco aanhangers uniek op drie punten: laadgemak, comfort en veiligheid.Tohaco is erin geslaagd om een aanhanger te ontwikkelen die een ongelofelijk laadgemaak combineert met een geweldige rijcomfort. Heeft u vragen over Tahaco aanhangers? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vans Fautras


Zoekt u een paardentrailer van het merk Vans Fautras, De Boer Aanhangwagens kan u daarbij helpen! Vans Fautras maakt verschillende paardentrailers van één paards tot vier paards!

Witteveen


Witteveen is gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten autoambulances, en autotransporters. Neem voor meer informatie vrijblijvende over Witteveen aanhangers vrijblijvend contact met ons op.

XXTrail


Volledig in eigen beheer bouwt XXTrail Europe BV paardentrailers volgens de hoogste kwaliteits standaard. XXTrail's gedrevenheid om producten te maken van de beste kwaliteit, is terug te vinden in XXTrail passie voor paarden en paardensport.