De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Bücker Careliner paardentrailers vindt u vanaf nu bij De Boer Aanhangwagens

Eindelijk een nieuw model paardentrailer volgens de normen van 2015!!

De Bucker Careliner.

Bekijk voor meer informatie en product fotos: https://www.deboer-aanhangwagen.nl/zoek/?p=bucker

Kwalitatief gelijkwaardig of beter dan alle bekende merken zoals MUSTANG en BOCKMANN, BLOMERT enz.

Zoekt u een luxe, ruime en kwalitatief hoogwaardige paardentrailer met een model van 2015? Careliner is een jong merk maar wordt gebouwd door de polyesterfabrikant van Bockmann, rechtstreeks af fabriek dus super goed geprijsd en geheel vernieuwd.

Careliner is van de polyesterfabrikant Bucker, Bucker heeft al jaren het polyesterwerk van Bockmann en de andere grote merken gemaakt, omdat Bockmann in Tsjechië het polyester is gaan maken zat Bucker met 300 vakmensen met een serieus probleem. De oplossing voor dit probleem: Zelf compleet fabriceren van een geheel nieuw model. In een super kwaliteit (duits polyesterwerk) en niet te vergeten, er is een schakel tussen weg dus de prijs is super.

Omdat alle technische kennis binnen het bedrijf van Bucker aanwezig is, heeft Bucker een aantal probleem gevallen van vroeger aangepakt.
- De vloer is al jaren beproefd en 100% bestand tegen vocht, diverse andere merken werken ook met kunststof vloeren maar vaak kunnen deze niet tegen een puntbelasting…… ook hier is over nagedacht en Bucker werkt nu met een vloer die tegen een hoge puntbelasting kan.
- De zijwanden zijn voorzien van een kunststof kern, hier zit geen hout meer in! (De polyester trailer kan dus niet meer verrotten.). De achterklep heeft een gepatenteerd systeem en is supersterk,
deze is zelfs getest met een 3000Kg heftruck en gaat dan nog niet stuk.
- De lak komt nu dichtbij de kwaliteit van autolak, ziet er super mooi uit.


Nederland zat al jaren te wachten op een nieuw en fris model!!! Dit is nu te koop bij: De Boer Aanhangwagens.

De Boer Aanhangwagens heeft 10 Careliner trailers besteld omdat wij zeer enthousiast zijn over de kwaliteit en het model van dit product. De eerste 3 stuks komen rond half april binnen!!

Ook op internet geheel nieuw, configureer hier zelf uw trailer via de volgende link:
http://www.careliner.com/konfigurator/

De trailer is geïntroduceerd op de Equitana en in de eerste dag al 42 stuks verkocht !!!
Neem voor meer informatie over Carliner paardentrailers vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch (0528-241676) of per email (verkoop@deboerpesse.nl).