De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Maatregelen De Boer Aanhangwagens

Het zijn roerige tijden en we hopen dat het goed met u, uw familie en naasten. De wereld lijkt op z'n kop te staan en alles wat vanzelfsprekend was is dat momenteel niet. Bij ons is dat niet anders maar toch gaan wij samen met onze klanten het beste er van maken.

U bent van harte welkom in Pesse om een aanhangwagen of paardentrailer of Horsetruck te komen bekijken, te brengen voor onderhoud of een reparatie, om de risico van verspreiding te verlagen werken een aantal van onze medewerkers gedeeltelijk thuis en houden wij ons aan regels en voorschriften van het RIVM.

Wij zijn gewoon geopend maar naast de standaard verkoop doen we nu steeds meer online verkoop. ( telefonische toelichting van de producten uitgelegd aan de hand van: foto’s / video / videobellen ) Kortom laat u terugbellen met veel informatie, doe vervolgens een goed bod en we proberen samen tot een goede deal te komen.

Wij willen graag klanten helpen om zo min mogelijk van thuis weg te gaan:
Heeft u een aanhangwagen, paardentrailer of horsetruck gezien waar u (misschien) interesse in heeft?

 1. Neem eerst telefonisch contact met ons op, we nemen dan samen alle diverse optie s door zodat we hier op de zaak concreet en kort zaken kunnen bespreken.
 2. Wij helpen u graag met een (groot) aantal foto’s.
 3. Met een videogesprek laten wij u de gehele aanhangwagen, paardentrailer of horsetruck zien, wanneer u dan bij ons op de zaak komt zijn er geen verassingen.
 4. Mocht u na ons intensieve gesprek direct willen aanschaffen dan is het natuurlijk ook mogelijk om de aanhangwagen of paardentrailer via onze koeriersdienst te laten afleveren bij uw thuis of werk-adres.

Komt u toch onze zaak bezoeken wat uiteraard geen probleem is, wat vragen wij dan van onze bezoekers?

 • Ons terrein is ruim opgezet, laten we elkaar helpen door genoeg afstand te houden wanneer je ons komt bezoeken.
 • Heeft u verkoudheidsklachten? Dan vragen wij u om uw bezoek uit te stellen tot dat u een aantal dagen geen klachten meer vertoond. Heeft u een afspraak staan? Deze kunt u geheel kosteloos verzetten.
 • Iedereen is welkom maar wij laten maximaal twee personen per groep/gezin toe.
 • Wij vragen iedereen om zich te melden op ons kantoor en daarna buiten te wachten op onze medewerkers.
 • Probeer zoveel mogelijk met pin te betalen.

Welke maatregelen hebben wij genomen?

 • Wij groeten zonder aanraking.
 • Iedere werknemer met klachten blijft thuis.
 • Wij laten maximaal twee personen per groep toe.
 • Onze kantoor- en werkplaatsmedewerkers wassen handen met grote regelmaat.
 • Toiletten, wasbakken, de receptiebalie, stoelen, pinapparaat, deurklinken en onze kantine worden met grote regelmaat gedesinfecteerd.

Graag digitaal tot “ziens”,