De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Reparatie en aanpassingen aan uw aanhangwagen

Elke werkdag staan onze werkplaatsmedewerkers klaar om aanhangwagens en paardentrailers voor u te onderhouden, repareren en aan te passen. Op deze pagina vindt u voorbeelden van reparaties en aanpassingen die wij hebben mogen uitvoeren voor onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Reparaties aan uw aanhangwagen Is uw breekkabel gebroken, werkt de verlichting niet of bonkt de aanhangwagen of trailer achter de auto? Wij hebben onze eigen werkplaats waarin wij elke dag vele aanhangwagens inspecteren en repareren. Onderdelen die vaak aan vervanging toe zijn zoals banden, verlichting, breekkabel, koppeling en stekkers hebben wij op voorraad liggen, hierdoor kunnen wij u snel weer op pad helpen.
Reparaties aan aanhangwagens
Aanpassingen aan uw aanhangwagen Het toevoegen van opties en accessoires zorgt voor nog meer gebruikersgemak van uw aanhangwagen! Denk bijvoorbeeld aan een TEMPO-100 keuring, draadloze bediening, extra steunpoten, gereedschapskisten, ledverlichting, voorhek of loofrekken. Allemaal handige opties!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Aanpassingen aan uw aanhangwagen