De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Onderhoud aan uw paardentrailer

Het is belangrijk dat uw paardentrailer goed wordt onderhouden. Onze werkplaatsmedewerkers hebben meer dan 40 jaar ervaring en zorgen ervoor dat u met uw paarden weer veilig samen op pad kunt gaan.

Rotte vloer of wanden in uw paardentrailer? Veel paardentrailers hebben houten vloeren en wanden en vereisen hierdoor een andere aanpak dan aanhangwagens. Het is hierdoor belangrijk dat naast de reguliere controles/onderhoud ook de wand en vloer vaak en goed gecontroleerd wordt. Dit kan ervoor zorgen dat de trailer langer meegaat.

Wilt u het houtwerk van uw paardentrailer laten controleren? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Ook voor het vervangen van het hout van een paardentrailer bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben ervaring in het vervangen van vloeren en wanden van diverse soorten en merken paardentrailers. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op.
Rotte vloer en wand paardentrailer
Aanpassingen paardentrailer Wilt u bijvoorbeeld een lange stang, een (draadloze) camera of een andere optie/accessoires in jouw paardentrailer willen laten monteren? Voor grote en kleine aanpassingen aan uw paardentrailer staan wij voor u klaar.

Onze werkplaats medewerkers hebben veel ervaring met het monteren van diverse opties en accessoires op verschillende merken paardentrailers. Benieuwd naar de mogelijk of prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Aanpassingen aan paardentrailers