De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Soorten Aanhangwagens en Paardentrailers

De Boer Aanhangwagens verkoopt verschillende soorten aanhangwagens, maar wat verkoopt en welke diensten verleent De Boer Aanhangwagens nou precies? Hieronder vindt u een lijst van alle product soorten die De Boer Aanhangwagens in zijn assortiment heeft. Zoekt u een aanhanger of paardentrailer maar kunt u deze niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bagagewagens


Een Bagagewagen is een Aanhangwagen met vele functies en doeleinden. Een Bagagewagen wordt vaak gebruikt als Aanhangwagen voor vakantie goederen maar het kan heel erg goed gebruikt worden als Aanhangwagen voor bijvoorbeeld uw werk.

Bakwagens


De Bakwagen is de meeste gebruikte soort Aanhangwagen, de Bakwagen heeft zijn naam gekregen doordat de Bakwagen de wielen naast de “bak” heeft zitten. Doordat de wielen naast de Aanhangwagen gemonteerd zijn kan de laadvloer hoogte tot het minimum worden beperkt en word hierdoor het laden en lossen van uw Bakwagen gemakkelijker gemaakt.

Gesloten Aanhangwagens


Zoekt u een Aanhangwagen met ontelbaar veel mogelijkheden, dan is de Gesloten Aanhangwagen perfect voor u! Door de gesloten opbouw blijven uw goederen droog en is de Gesloten Aanhangwagen inzetbaar voor ontelbaar veel werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een Gereedschapswagen, verhuiswagen, motorwagen, glas-bewassing wagen, mobiele werkplek, enz. enz.

Aanhangwagens met Huif


Een huif is een groot zeil dat ervoor zorgt dat al uw goederen beschermt worden tegen weersinvloeden zoals regen, wind, hagel, zon. Een huif kan op de meeste soorten aanhangwagens gemonteerd worden. Neem voor meer informatie over een huif neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kippers


Een Kipper is een aanhangwagen die uitermate geschikt  is voor het vervoeren van losse goederen bijvoorbeeld zand of stenen. Door de hydraulische cilinder onder de bak kan de Kipper naar achterover of zijwaarts kippen waardoor de lading op een gemakkelijke manier gelost kan worden.

Paardentrailers


Een paardentrailer is een aanhanger/veetrailer gemaakt om paarden te vervoeren, de meest gebruikte paardentrailers worden gebruikt om één of twee paarden mee te vervoeren. Paardentrailers zijn in verschillende soorten beschikbaar. De Boer Aanhangwagens is dealer van vele merken paardentrailers.

Plateauwagens


Een plateauwagen is een aanhangwagen met de wielen onder de bak, hierdoor is de laadruimte groter. Hierdoor kunt u meer laden dan een standaard bakwagen.  Plateauwagens kunnen uitgevoerd met verschillende opties bijvoorbeeld, rondom aluminium schanierbare borden, verlaagde laadvloer hoogte enz. enz.

Schamelwagens


Bij een schamelwagen is het niet nodig om een bepaalde kogeldruk te houden hierdoor wordt het makkelijker om goederen te laden. Ook wordt het makkelijk om te manoeuvreren met een schamelwagen, door het draaipunt vooraan de schamelwagen blijft de aanhanger beter achter de auto en kunt u gemakkelijk door de bochten.

Transporter


De transport aanhangwagen of transporter is een aanhangwagen die gebruikt kan worden voor het transporteren van allerlei soorten voertuigen bijvoorbeeld auto’s, heftruck's  grasmaaier's en graafmachines. Door de oprijklep of oprijplaten kunt u snel en gemakkelijk een machine op de transport aanhangwagen rijden.
Bekijk nu ons Transporte assortiment: 

Koelwagens


Gesloten Aanhangwagens kunnen worden uitgevoerd met een koelunit, hierdoor wordt het mogelijk om producten/goederen die in uw gesloten aanhangwagens zijn opgeslagen actief te koelen. Koelwagens zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Bekijk nu ons Koelwagen Assortiment:

Diversen/Specials of Speciaalbouw


De Boer Aanhangwagens maakt ook Aanhangwagens/Aanhangers op maat. Hierdoor wordt de aanhangwagens geheel afgestemd op uw wensen. Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op alstublieft.

Kijk nu onze speciaalbouw assortiment:

Het huren van een aanhanger of paardentrailer?


Heeft u één van de bovenstaande productsoorten nodig voor een korte periode? Een groot aantal van de bovenstaande productsoorten staan ook in ons verhuur assortiment, hierdoor kunt u voor een lage prijs per dag de aanhanger of paardentrailer huren.

Bekijk nu ons verhuur assortiment:

U heeft al een aanhanger of paardentrailer, maar deze heeft een defect of schade?


De Boer Aanhangwagens heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het repareren van aanhangwagens en paardentrailer. Wij helpen u graag het probleem op te sporen en te verhelpen. Neem voor een onderhoudsbeurt vrijblijvend telefonisch contact op alstublieft.

U wilt uw aanhangwagen of paardentrailer inruilen?


Ook dat kan bij De Boer Aanhangwagens, De Boer Aanhangwagens wil graag uw aanhangwagen of trailer inkopen en/of inruilen. Door de scherpe aanbiedingen van nieuwe aanhangers of trailers kan dit goedkoper zijn dan een groot onderhoud. Indien u een vrijblijvende prijs voorstel wilt ontvangen volstaat een email met duidelijke foto’s van uw aanhangwagen of trailer. Eén van onze medewerkers gaat uw toegestuurde foto’s bekijken en belt of stuur u een email terug. U kunt natuurlijk ook met uw aanhangwagen of trailer langs komen.
Mail nu uw foto’s naar verkoop@deboerpesse.nl.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met osn op, wij staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: (0528) 24167