De Boer Pesse logo
De Boer Aanhangwagens B.V.
Oostering 28
7933TM Pesse
Telefoon: 0528-241676
E-mail: verkoop@deboerpesse.nl

Transporters en Transport aanhangwagens/aanhangers

De transport aanhangwagen of transporter is een aanhangwagen die gebruikt kan worden voor het transporteren van allerei soorten voertuigen. Door de hoeveelheid verschillende maten en opties kan de transporter aangepast worden tot uw wensen. De transporter is verkrijgbaar tot een massa van 3500KG en een maximale lengte van 550cm kan de transporter bijvoorbeeld gebruikt worden om auto's of graafmachine's te vervoeren. Ook als u werkzaam bent in de groenvoorziening kan de transporter ervoor zorgen dat u uw goederen op een snelle en gemakkelijke manier vervoerd kunt vervoeren. De Boer Aanhangwagen te Pesse wil u graag helpen met het vinden van een transporter die aan uw wensen voldoet.


Indien u vragen hebt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, onze medewerkers leggen u graag de mogelijkheden uit van de transporter.

De Boer Aanhangwagen te Pesse is dealer van verschillende merken transporters zoals: Hapert, Indespension, Brian James, Hulco, Brenderup, Ifor Williams, Saris en Anssems aanhangwagens.